AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin fotoğrafını görmek

Kahve falında eski sevgilinin fotoğrafını görmek

Kahve falında eski sevgilinin fotoğrafını görmek bedeninin de iyileşeceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, kolay ve zevkli hale geleceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, çok büyük mutluluklar duyulacağına, sorunlarının çözüleceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin fotoğrafını gördüyseniz:

  • Belli bir iddianızdan vazgeçmek isteyebilir veya vazgeçmiş olmayı tercih edebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilinin fotoğrafını görmek lüks içinde olacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle fotoğraf çekmek hiç istemediği işlere gireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle fotoğraf çektirmek yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, geçim derdi çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgili fotoğrafını görmek kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin fotoğrafını çekmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle fotoğraf çekilmek huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski fotoğraflarını görmek çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında eski fotoğrafa bakmak ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir