AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle yemek yemek

Kahve falında eski sevgiliyle yemek yemek

Kahve falında eski sevgiliyle yemek yemek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yemek yemek gördüyseniz:

  • Çözüm bulma yeteneğiniz size duyulan ihtiyacı arttırabilir.

Kahve falında eski sevgiliden tokat yemek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle pasta yemek kendini uzun uzun tenkit edeceğine, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye yemek yapmak çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliye yemek vermek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yemek yediğini görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yemek yemek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı masada yemek yemek kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle tatlı yemek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir