AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyi eski sevgilisiyle görmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi eski sevgilisiyle görmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi eski sevgilisiyle görmek hem hayatının kurtulacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi eski sevgilisiyle gördüyseniz:

  • Aşk başınıza tatlı belalar açabilir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi eski sevgilisiyle görmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin eski sevgilisini görmek falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında eski sevdiği kişiyi görmek hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine inanılır.

Kahve falında eski sevdiğin kişiyi görmek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin sevgilisini görmek geçim derdinin biteceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişinin sevgilisini görmek fikirlerinin amacına ulaşacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği kişiyle sevgili olmak uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi sevgilin olarak görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir