AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski erkek sevgilini görmek

Kahve falında eski erkek sevgilini görmek

Kahve falında eski erkek sevgilini görmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, işinin ehli durumuna geleceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski erkek sevgilini gördüyseniz:

  • Olayların akışı nedeniyle sevdiğiniz kimseden uzakta kalabilir ya da kıskançlıktan doğan gerilimler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilinin erkek kardeşini görmek kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında eski erkek sevgiliyi görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine yorulur.

Kahve falında erkek arkadaşının eski sevgilisini görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi başka bir erkekle görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski erkek sevgilini görmek başarılarının azalacağına, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski erkek sevgili görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, adım atarken çok zorlanacağına tabir olunur.

Kahve falında eski ve yeni sevgili görmek üzerinde kafa yoracağına, önemli işler yapacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi yakışıklı görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir