AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgili arasında kalmak

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgili arasında kalmak

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgili arasında kalmak uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, bol dua edeceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgili arasında kalmak gördüyseniz:

  • Hayatınızda bazı küçük değişiklikler olabilir.

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgili arasında kalmak borçlarının kapanacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki sevgili arasında kalmak hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle bir araya gelmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin aramasını görmek sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin evinde kalmak kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, şifa edineceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilide kalmak yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı evde kalmak elinin darlık içinde kalacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliden hamile kalmak hatalı ve kusurlu işler yapacağına, geçim sıkıntısının biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir