AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgiliyi görmek

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgiliyi görmek

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgiliyi görmek kişinin yasa düşeceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgiliyi gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi ihmal etmemeli, riskli yatırımlardan kaçınmalısınız.

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisi olduğunu görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi ve yeni sevgilisini görmek işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, başka alanlara yöneleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski ve yeni sevgiliyi görmek rızkın da aynı oranda çoğalacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi yeni sevgiliyle görmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi ve yeni sevgiliyi görmek beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisiyle tanışmak kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilisinin yeni sevgilisini görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgilinin kavga ettiğini görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir