AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni sevgilinin eski sevgilisini görmek

Kahve falında yeni sevgilinin eski sevgilisini görmek

Kahve falında yeni sevgilinin eski sevgilisini görmek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına inanılır.

Kahve falında yeni sevgilinin eski sevgilisini gördüyseniz:

  • Bazı olayları gidişatına bırakmazsanız, bazı alanlarda bir dönüm noktasında olabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgilinin kavga ettiğini görmek adını aklamayı başaracağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi yeni sevgiliyle görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni sevgilinin eski sevgilisini görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisi olduğunu görmek tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi ve onun yeni sevgilisini görmek kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında yeni sevgiliyi eski sevgiliyle aldatmak sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına rivayet eder.

Kahve falında eski ve yeni sevgiliyi görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgili ve yeni sevgilisini görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir