AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisi olduğunu görmek

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisi olduğunu görmek

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisi olduğunu görmek kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, eşi ile problemler yaşayacağına, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisi olduğunu gördüyseniz:

  • Öfkenizi kontrol edememeniz durumunda geçmişe bağlı konularda sert bedeller ödenebilir.

Kahve falında eski sevgiliyi ve onun yeni sevgilisini görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi ve yeni sevgiliyi görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini yeni sevgilisiyle görmek verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili ve yeni sevgiliyi görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, beğenilen işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgili arasında kalmak yalnız kalmak isteyeceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilisinin yeni sevgilisini görmek sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, şansın yaver gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisini dövmek o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, işlerin aksayacağına delalet eder.

Kahve falında eski ve yeni sevgiliyi görmek atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir