AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilisini kıskanmak

Kahve falında eski sevgilisini kıskanmak

Kahve falında eski sevgilisini kıskanmak tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına, her istediğini alabileceğine, yeni adımlar atacağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisini kıskanmak gördüyseniz:

  • Maddi, manevi, ilişkilerinizi ya da işinizi ilgilendiren v.b konu her ne ise, farklılık gerektiriyor olabilir.

Kahve falında eski sevgiliyi kıskanmak gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi kıskandırmak işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilisini kıskanmak çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, atılıma geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin seni kıskandığını görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin kıskandığını görmek hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilini kıskanmak gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında eski eşini kıskanmak ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinizi kıskanmak yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, sorumlu tutacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir