AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinizi kıskanmak

Kahve falında sevgilinizi kıskanmak

Kahve falında sevgilinizi kıskanmak bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, hasret çekileceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında sevgilinizi kıskanmak gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan gerilim hissedebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilisini kıskanmak hedeflerini gerçekleştireceğine, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi kıskanmak sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin seni kıskandığını görmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi kıskandırmak ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi kıskandığını görmek umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi kıskanmak hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, başarıya giden yolların açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgili kıskanmak bol kazançlı bir işe girileceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinizi kıskanmak çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir