AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi kıskandırmak

Kahve falında eski sevgiliyi kıskandırmak

Kahve falında eski sevgiliyi kıskandırmak kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, hareketli ve hoş günler geçireceğine, projelerinin engellenmeye çalışılacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, büyük paralar kazanacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, mali krize gireceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi kıskandırmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz yoksa sürpriz bir şekilde gelişen bir davette biriyle tanışacaksınız.

Kahve falında eski sevgilini kıskanmak sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyi kıskanmak çalıştığına değeceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilisini kıskanmak yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin seni kıskandığını görmek büyük miktarda para kazanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin kıskandığını görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi kıskandırmak falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, kızına daima sahip çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski eşini kıskanmak maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliyi kıskandığını görmek kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, insanları hak yoluna çağıracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir