AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilini kıskanmak

Kahve falında eski sevgilini kıskanmak

Kahve falında eski sevgilini kıskanmak alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, kız çocuğunun olacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, bundan da son derece mutlu olacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilini kıskanmak gördüyseniz:

  • İçinize kapandıkça, herkesin sizi anlamasını da zorlaştırıyorsunuz.

Kahve falında eski sevgilinin seni kıskandığını görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin kıskandığını görmek zor günlerin sona ereceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi kıskandırmak hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilisini kıskanmak uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini kıskanmak işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyi kıskanmak maddi gücünün katlanacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına işarettir.

Kahve falında eski eşini kıskanmak yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sevgilisini kıskanmak kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, işe ve aşa kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir