AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisini görmek

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisini görmek

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisini görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisini gördüyseniz:

  • Beklenmedik veya kaçınılması zor gelişmeleri akışına bırakmalısınız.

Kahve falında eski sevgiliyi yeni sevgilisiyle görmek sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgilini görmek çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, iyi ruh halinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilini yeni sevgilisiyle görmek kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgiliyi bir arada görmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgilisini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgiliyi görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgili ve yeni sevgiliyi görmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgili ve yeni sevgilisini görmek onu yalnız bırakmayacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir