AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgilisini görmek

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgilisini görmek

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgilisini görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, bereketi ve zenginliği bulacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgilisini gördüyseniz:

  • Sizden tamamen farklı fikirlere sahip kişilere tahammül etmeniz gerekebilir.

Kahve falında eski sevgili ve yeni sevgilisini görmek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, yeni kararlar alınacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgili ve onun yeni sevgilisini görmek maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi ve yeni sevgiliyi görmek maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni sevgiliyi eski sevgiliyle aldatmak gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilinizin yeni sevgilisini görmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisiyle tanışmak keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgili ve yeni sevgilini görmek kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi ve yeni sevgilisini görmek bolluğun ve bereketin artacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir