AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgili ve yeni sevgilisini görmek

Kahve falında eski sevgili ve yeni sevgilisini görmek

Kahve falında eski sevgili ve yeni sevgilisini görmek parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgili ve yeni sevgilisini gördüyseniz:

  • İlişkilerde özel alan ihtiyacı artabilir veya gizli ilişkiler ya da iş birlikleri söz konusu olabilir.

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgiliyi bir arada görmek çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, rakiplerini arkasında bırakacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgiliyi görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında eski ve yeni sevgili görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisini görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisiyle tanışmak ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi yeni sevgilisiyle görmek hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilisinin yeni sevgilisini görmek anne babanın üzüntü duyacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgilini görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir