AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi yeni sevgilisiyle görmek

Kahve falında eski sevgiliyi yeni sevgilisiyle görmek

Kahve falında eski sevgiliyi yeni sevgilisiyle görmek huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, hem de sevdiklerinin olacağına, hayırlı işlere imza atacağına, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, rahat rahat yaşayacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi yeni sevgilisiyle gördüyseniz:

  • Aksi bir durumda ise, istediğiniz tepkileri almanız zor olabilir.

Kahve falında eski sevgiliyi ve yeni sevgilisini görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgili ve yeni sevgilini görmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski ve yeni sevgiliyi görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgilinin kavga ettiğini görmek bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilini yeni sevgilisiyle görmek kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilisinin yeni sevgilisini görmek falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgili ve yeni sevgilisini görmek güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisini dövmek hediyeler ve elbiseler alınacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir