AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgili ve yeni sevgiliyi görmek

Kahve falında eski sevgili ve yeni sevgiliyi görmek

Kahve falında eski sevgili ve yeni sevgiliyi görmek mutlu günler göreceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, daha kötü günler yaşayacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgili ve yeni sevgiliyi gördüyseniz:

  • İş hayatınızda beklenmedik sıkıntılar olabilir.

Kahve falında yeni sevgiliyi eski sevgiliyle aldatmak borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilini yeni sevgilisiyle görmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisini dövmek rahatlayacağına, tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi ve onun yeni sevgilisini görmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilisini yeni sevgilisiyle görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgili ve yeni sevgilisini görmek çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi yeni sevgilisiyle görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, rızkın gittikçe azalacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinizin yeni sevgilisini görmek maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir