AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin seni kıskandığını görmek

Kahve falında birinin seni kıskandığını görmek

Kahve falında birinin seni kıskandığını görmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin seni kıskandığını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıkları veya söyledikleri sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni kıskandığını görmek yolunun hep açık olacağına, maddi durumun düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin seni kıskandığını görmek doğru olanı seçeceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin seni kıskandığını görmek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin seni kıskandığını görmek mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında hanımını kıskanmak hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin birini kıskanmak ekonomik olarak darlığa düşeceğine, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği kızı kıskanmak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini kıskanmak iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir