AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi beyaz saçlı görmek

Kahve falında eski sevgiliyi beyaz saçlı görmek

Kahve falında eski sevgiliyi beyaz saçlı görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi beyaz saçlı gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyi beyaz saçlı görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, zenginleşeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi saçları beyazlamış görmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi kızıl saçlı görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin saçını okşamak yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi beyazlar içinde görmek bolluk ve bereket yaşayacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi beyaz giymiş görmek ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, düşmanların barışacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi beyaz gömlekle görmek güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin babasıyla konuşmak sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir