AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilisinde yüzük görmek

Kahve falında eski sevgilisinde yüzük görmek

Kahve falında eski sevgilisinde yüzük görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, yaşadığı darlığın son bulacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, oldukça büyük başarılara, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yüksek diploma alacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilisinde yüzük gördüyseniz:

  • Aileniz ya da yakınlarınızla ilgili, yanıltıcı veya hayalci yaklaşımlar içerisinde olabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilisinde yüzük görmek mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden yüzük görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, gururlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilide yüzük görmek tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliye yüzük vermek erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliden tek taş yüzük almak girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, hasta olanın da iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye yüzük takmak çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin elinde yüzük görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüğünü görmek dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir