AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilisinin öldüğünü duymak

Kahve falında eski sevgilisinin öldüğünü duymak

Kahve falında eski sevgilisinin öldüğünü duymak kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına, kısa sürede başarısının artacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilisinin öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Belli olayların, tekliflerin, işlerin veya davetlerin faydaları giderek daha da belirgin hale gelebilir.

Kahve falında eski sevgilisinin öldüğünü duymak maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin öldüğünü duymak hilekar ve zayıf tanıdığa, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin kokusunu duymak onu uyaracağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin sesini duymak eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi duymak çevresinin güzel insanlarla dolacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle ilgili haber duymak yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliden güzel söz duymak çıkmaza gireceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilisinin sesini duymak çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir