AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi duymak

Kahve falında eski sevgiliyi duymak

Kahve falında eski sevgiliyi duymak meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi duymak gördüyseniz:

  • Rutinin dışına çıkmalısınız.

Kahve falında eski sevgiliyi duymak alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, üzüntülerin daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin nişanlanacağını duymak kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, canının sağ olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliden güzel söz duymak onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin kokusunu duymak sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, dünya ve ahiretinin güzel olmasına işarettir.

Kahve falında eski sevgilisinin öldüğünü duymak çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin öldüğünü duymak dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilisinin sesini duymak sorunların üstesinden geleceğine, kendisini çok yıpratacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin adını duymak sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir