AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin kanser olduğunu görmek

Kahve falında eski sevgilinin kanser olduğunu görmek

Kahve falında eski sevgilinin kanser olduğunu görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişiler veya akrabalarınız sizi bazı konularda desteklemeyebilir ya da söylemek istediğiniz şeylerin anlamını dahi çıkartamayabilirler.

Kahve falında eski sevgilinin kanser olduğunu görmek falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilisinin kanser olduğunu görmek hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında sevgilinin kanser olduğunu görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyi kanser görmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı masada oturmak bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi yatağında görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, zor zamanların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında eşin eski sevgilisini görmek akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin saçını okşamak iş hayatında iniş yaşanacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir