AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisinin kanser olduğunu görmek

Kahve falında sevgilisinin kanser olduğunu görmek

Kahve falında sevgilisinin kanser olduğunu görmek kendi şansını kendi yaratacağına, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, suç işleyeceğine, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, sıhhat kazanacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında sevgilisinin kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler ortaya koymak istediğiniz bazı işleri uygulamanıza olanak sağlayabilir.

Kahve falında sevgilinin kanser olduğunu görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyi kanser görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin kanser olduğunu görmek onlardan hayırsızlık göreceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin kanser olduğunu görmek hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, düşüncelerini net olarak açamayacağına delalet eder.

Kahve falında annesini kanser olmuş görmek itibarını geri kazanacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında oğlunun kanser olduğunu görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kanser hastasının öldüğünü görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğini kanser görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir