AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi kanser görmek

Kahve falında sevgiliyi kanser görmek

Kahve falında sevgiliyi kanser görmek sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyi kanser gördüyseniz:

  • En iyisi ona hiç umut vermeden, açıkça kendisiyle çıkmak istemediğiniz anlatın.

Kahve falında sevgilisinin kanser olduğunu görmek fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi kanser görmek işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin kanser olduğunu görmek heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin kanser olduğunu görmek geçineceğine, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın birinin kanser olduğunu görmek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin kanser olduğunu görmek ömrünün uzun olacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine işarettir.

Kahve falında birini kanser olarak görmek üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kanseri olduğunu görmek kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir