AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi boynundan öpmek

Kahve falında sevgiliyi boynundan öpmek

Kahve falında sevgiliyi boynundan öpmek gereksiz bir harcama yapılacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, itibarını geri kazanacağına, ön plana çıkacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyi boynundan öpmek gördüyseniz:

  • Aşırı ısrarcısınız.

Kahve falında sevgiliyi boynundan öpmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin boynundan öpmek müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin boynundan öpmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi boynundan öpmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin boynunu öpmek maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadını boynundan öpmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına inanılır.

Kahve falında erkeğin boynunu öpmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini boynundan öpmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir