AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin boynuna sarilmak

Kahve falında eski sevgilinin boynuna sarilmak

Kahve falında eski sevgilinin boynuna sarilmak çok kötü günler geçirileceğine, işinin de hep yürüyeceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, yönetici makamına geleceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, kazancını katbekat arttıracağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin boynuna sarilmak gördüyseniz:

  • Duygusallık yüzdesinin artması netlik kaybı yaratabilir.

Kahve falında eski sevgilinin boynuna sarilmak tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini sarilmak uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kefene sarilmak hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altin sarisi rengi görmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında soğan sarimsak görmek çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düsmanla sarilmak yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kadınla sarilmak çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kirmizi ve sari gül görmek hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir