AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisini sarilmak

Kahve falında sevgilisini sarilmak

Kahve falında sevgilisini sarilmak uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, rahatlayacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisini sarilmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz, iş birlikleriniz ya da bağlantılarınız sinirlerinizi iyice yıpratmaya veya test etmeye başlamış olabilir.

Kahve falında sevgilisini sarilmak maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin boynuna sarilmak yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine yorulur.

Kahve falında altin sarisi rengi görmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına işaret eder.

Kahve falında soğan sarimsak görmek hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, atılım yapacağına rivayet eder.

Kahve falında vefat etmis birine sarilmak yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirmizi ve sari gül görmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine alamet eder.

Kahve falında kefene sarilmak zarar edilen bir dönemin biteceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında düsmanla sarilmak deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir