AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadınla sarilmak

Kahve falında bir kadınla sarilmak

Kahve falında bir kadınla sarilmak maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, imkânların günden güne azalacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kadınla sarilmak gördüyseniz:

  • Aslında görmezden gelinmesi gereken durumları detaylarına kadar ele alarak veya detayları öğrenmeye çalışarak hata yapıyor olabilirsiniz.

Kahve falında bir kadınla sarilmak işlerlik kazanıp insanla dolacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine tabir olunur.

Kahve falında vefat etmis birine sarilmak zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında düsmanla sarilmak kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında soğan sarimsak görmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilisini sarilmak sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına alamet eder.

Kahve falında kefene sarilmak sevinçli ve mutlu haberler alacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin boynuna sarilmak Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirmizi ve sari gül görmek işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir