AnaSayfa / Genel / Kahve falında altin sarisi rengi görmek

Kahve falında altin sarisi rengi görmek

Kahve falında altin sarisi rengi görmek psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, bazen umutlarını yitireceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altin sarisi rengi gördüyseniz:

  • Evinize veya sevdiğiz kişilerle ilişkilerinizle ilgili geliştirici aktivitelere odaklanmanızda fayda var.

Kahve falında altin sarisi rengi görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine işaret eder.

Kahve falında soğan sarimsak görmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Kahve falında bir kadınla sarilmak hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin boynuna sarilmak onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisini sarilmak sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında vefat etmis birine sarilmak malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine işaret eder.

Kahve falında kefene sarilmak belalı insanlara denk geleceğine, sorunların ve sıkıntıların artacağına tabir olunur.

Kahve falında kirmizi ve sari gül görmek bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir