AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilini uyurken görmek

Kahve falında eski sevgilini uyurken görmek

Kahve falında eski sevgilini uyurken görmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilini uyurken gördüyseniz:

  • Sabrınızı sınayan kişiler olabilir.

Kahve falında eski sevgilini uyurken görmek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi uyurken görmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında sevgilini uyurken görmek elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyi uyurken görmek bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına yorulur.

Kahve falında sevgilisini uyurken görmek elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüğünü takmak sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi eski eşiyle görmek daha çok çalışılacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin barışmak istediğini görmek üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir