AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi eski eşiyle görmek

Kahve falında sevgiliyi eski eşiyle görmek

Kahve falında sevgiliyi eski eşiyle görmek kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi eski eşiyle gördüyseniz:

  • Problem dengeyi kurmakta zorlanmanız olabilir.

Kahve falında eski sevgilisinin eşini görmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında eşini eski sevgilisiyle görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi ve eşini görmek acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi eşiyle görmek başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin eşini görmek tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinizin eski sevgilisini görmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski eşinin sevgilisini görmek başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilisinin eski eşini görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir