AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinizin nişanlandığını görmek

Kahve falında eski sevgilinizin nişanlandığını görmek

Kahve falında eski sevgilinizin nişanlandığını görmek çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinizin nişanlandığını gördüyseniz:

  • Para açısından şanslısınız.Sağlınızla ilgili bazı problemleriniz olabilir.

Kahve falında eski sevgilinin başkasıyla nişanlandığını görmek büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, ekonomik gücün çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisinin nişanlandığını görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilisiyle nişanlandığını görmek herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi nişanlısıyla görmek maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinizin nişanlandığını görmek çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgilini nişanlı görmek moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilini nişanlanırken görmek işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, bazı sırların açığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin nişanını görmek uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir