AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlının eski sevgilisini görmek

Kahve falında nişanlının eski sevgilisini görmek

Kahve falında nişanlının eski sevgilisini görmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında nişanlının eski sevgilisini gördüyseniz:

  • Yardımınızı isteyen veya sürekli şikayet eden kişiler sizi huzursuz edebilir.

Kahve falında eski sevgilini nişanlı görmek borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilini nişanlanırken görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin nişanlanacağını duymak sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi nişanlısıyla görmek büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, onların başarıları ile övüneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin nişanlandığını duymak geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisiyle nişanlandığını görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, zahmeti işlerin kolaylaşacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilinizin nişanlandığını görmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilisinin nişanlandığını duymak yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir