AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisini kıskanmak

Kahve falında sevgilisini kıskanmak

Kahve falında sevgilisini kıskanmak ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, kişinin kötü günler geçireceğine, sağlığının geri geleceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisini kıskanmak gördüyseniz:

  • Hassas bir konu yüzünü gösterebilir, ortak zemin bulmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında sevgili kıskanmak hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, işe giren herkesin kalkınacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyi kıskandığını görmek yanlış adımlar atacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyi kıskanmak zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin kıskandığını görmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilini kıskanmak kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin seni kıskandığını görmek kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilisini kıskanmak geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilini kıskanmak çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir