AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiline sarılmak

Kahve falında eski sevgiline sarılmak

Kahve falında eski sevgiline sarılmak kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, hayallerinin peşinden gideceğine, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiline sarılmak gördüyseniz:

  • Ufak gibi görünen şeyler uzun saatler alan uğraşlara dönüşebilir.

Kahve falında eski sevgiliye sarıldığını görmek kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi sarılmak yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi sarılarak görmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp sarılmak şans ve bereket kapılarının açılacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiline sarılmak malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin sarıldığını görmek büyük bir ihanete uğranacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılıp uyumak uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, takdir toplayacak işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye sımsıkı sarılmak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir