AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliye sarıldığını görmek

Kahve falında eski sevgiliye sarıldığını görmek

Kahve falında eski sevgiliye sarıldığını görmek mesleğindeki başarısının artacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliye sarıldığını gördüyseniz:

  • Sizin için özel kişilerle ilişkilerinizi kuvvetlendirmenizi sağlayacak seyahat planları yapabilir, ilginç objeler satın alabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilinin sana sarıldığını görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılmak hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliye sımsıkı sarılmak herşeyin fazlasına kavuşacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle öpüşmek sarılmak onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiline sarılarak uyumak özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliye sarılmak yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılarak uyumak yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilisiyle sarılmak dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir