AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle sarılıp uyumak

Kahve falında eski sevgiliyle sarılıp uyumak

Kahve falında eski sevgiliyle sarılıp uyumak sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılıp uyumak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda size daha fazla şey sunan iş arayışlarınız olabilir.

Kahve falında eski sevgiliye sarılıp uyumak aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılıp uyumak kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiline sarılarak uyumak darlık ve yokluk çekmeyeceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliye sarılarak uyumak yaptığı işlerin günbegün artacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılarak uyumak moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle sarılarak uyumak mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiline sarılıp uyumak kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle sarılıp uyuduğunu görmek eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir