AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi sarılmak

Kahve falında eski sevgiliyi sarılmak

Kahve falında eski sevgiliyi sarılmak itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi sarılmak gördüyseniz:

  • Size telkin edilmek istenilen fikirleri iyice süzgeçten geçirmelisiniz.

Kahve falında eski sevgilisine sarılmak haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiline sarıldığını görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi sarılarak görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisine sarıldığını görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp sarılmak dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye sarılarak uyumak spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgili sarılmak kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle sarıldığını görmek kalifiye elemanlar arasına gireceğine, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir