AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliden yüzük görmek

Kahve falında eski sevgiliden yüzük görmek

Kahve falında eski sevgiliden yüzük görmek zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, çok büyük paralar kazanacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, ticarete atılacağına, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliden yüzük gördüyseniz:

  • Beklenmedik durumlar nedeniyle işinize karışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilisinde yüzük görmek araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüğünü takmak onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliye yüzük vermek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliden yüzük görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüğünü görmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliden tek taş yüzük almak çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle yüzük takmak dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, bütçesinin genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin elinde yüzük görmek çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir