AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliye yüzük vermek

Kahve falında eski sevgiliye yüzük vermek

Kahve falında eski sevgiliye yüzük vermek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye yüzük vermek gördüyseniz:

  • Dikkatli olunmaması durumunda yanlış anlamalara dayalı olarak uzlaşma sağlanabilir.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüğünü görmek yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliden yüzük almak kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi yüzükle görmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliye yüzük vermek üzüntülerin sevince döneceğine, küs kimselerin barışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisinde yüzük görmek kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliden yüzük görmek kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, kötü noktalara geleceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilide yüzük görmek kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden tek taş yüzük almak büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir