AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliden tesbih almak

Kahve falında eski sevgiliden tesbih almak

Kahve falında eski sevgiliden tesbih almak onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, kendisine gelemeyeceğine, o kapıyı kapatacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliden tesbih almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda tatmin olmamış kişiler sizi tartışmalı ortamlara çekebilirler.

Kahve falında eski sevgiliden tesbih almak uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski tesbih görmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasını eski sevgilisiyle görmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, sorunların teker teker çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinizin evlendiğini görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle arkadaş olmak malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi bıçaklamak çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi tekerlekli sandalyede görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle mutlu olmak dönülmez yollara gireceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir