AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle mutlu olmak

Kahve falında eski sevgiliyle mutlu olmak

Kahve falında eski sevgiliyle mutlu olmak uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, âlim kimselerden feyz alacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle mutlu olmak gördüyseniz:

  • Fırsatları kaçırmamalısınız.

Kahve falında eski sevgiliyle çok mutlu olmak elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi çok mutlu görmek kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini mutlu görmek hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin mutlu olduğunu görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi mutlu görmek illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisiyle mutlu olduğunu görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle mutlu olmak yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle mutlu olduğunu görmek Allah’ın inayetini kazanacağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir