AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliden not almak

Kahve falında eski sevgiliden not almak

Kahve falında eski sevgiliden not almak gayretlerinin ödüllendirileceğine, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, moralin bozulacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden not almak gördüyseniz:

  • İyi dinlemeniz öğrenmenize yardım edebilir.

Kahve falında eski sevgiliden not almak iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında not kağıdı görmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına delalet eder.

Kahve falında sınav notu görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında zayıf not almak hayırlı kapıların açılacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına işaret eder.

Kahve falında sınavda yüksek not aldığını görmek iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına alamet eder.

Kahve falında not görmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sınavda yüksek not almak çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına yorulur.

Kahve falında zayıf not görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir