AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınav notu görmek

Kahve falında sınav notu görmek

Kahve falında sınav notu görmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, hayallerinin suya düşeceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sınav notu gördüyseniz:

  • Sırların ağzınızdan kaçması sorunlara neden olabilir.

Kahve falında sınavda yüksek not almak sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sınavdan yüksek not aldığını görmek sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, zamandan da kar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sınav notları görmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında sınavdan yüksek not almak hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sınavda iyi not almak eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sınav notlarını görmek hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine işarettir.

Kahve falında sınav notu görmek ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında sınavdan not almak yaşadığı muhitin yenileneceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir