AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski mektup görmek

Kahve falında eski mektup görmek

Kahve falında eski mektup görmek bol muhabbette kalacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında eski mektup gördüyseniz:

  • Çok karmaşık bir durumun içine girmezseniz bundan faydalanacak kişi siz olabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliden mektup geldiğini görmek kısmetlerinin çoğalacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliden mektup aldığını görmek yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden mektup görmek uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliden aşk mektubu almak kazancında da artış meydana geleceğine, ne yapacağına delalettir.

Kahve falında eski eşten mektup almak kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, çözüm bulmak için fikir danışacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliden mektup almak isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, dinde tartışmaya delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye mektup yazmak tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine rivayet eder.

Kahve falında eski mektup görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir