AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski eşten mektup almak

Kahve falında eski eşten mektup almak

Kahve falında eski eşten mektup almak dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, kurulu düzeni olacağına, huzurunun da yerine geleceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski eşten mektup almak gördüyseniz:

  • Pek çok kimse sizinle ilgilenmeye başlayabilir.

Kahve falında eski eşten mektup almak çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden mektup almak daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski mektup görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, çok mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliden aşk mektubu almak gıybet edeceğine, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliden mektup geldiğini görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliden mektup aldığını görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliden mektup görmek edilen duaların tutacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliye mektup yazmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, elinin darlaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir