AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliden bahsetmek

Kahve falında eski sevgiliden bahsetmek

Kahve falında eski sevgiliden bahsetmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden bahsetmek gördüyseniz:

  • Belli harcamalarınız, ödeme tablolarınız veya anlamalar yenilenebilir.

Kahve falında eski sevgiliden bahsetmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında ayakkabıdan bahsetmek yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine işarettir.

Kahve falında evlilikten bahsetmek mutlu ve güzel günlerin geleceğine, gözden düşeceğine, ayıplanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüden bahsetmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında üç harflilerden bahsetmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, çalıştığı yerde amir olacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinden bahsetmek işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, hasta ise iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında ölümden bahsetmek çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında namazdan bahsetmek ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir