AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden bahsetmek

Kahve falında ölüden bahsetmek

Kahve falında ölüden bahsetmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, birçok yeni fikir edinileceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, çok güzel günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüden bahsetmek gördüyseniz:

  • Yeni ilgi alanları üzerinizde olumlu değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında ölüden bahsetmek tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, işlerine bereket geleceğine delalet eder.

Kahve falında domuzdan bahsetmek etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine işarettir.

Kahve falında yılandan bahsetmek eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kurandan bahsetmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinden bahsetmek zor zamanların sona ereceğine, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında cennetten bahsetmek borçların kolaylıkla kapanacağına, eline geçen malları tutamayacağına işarettir.

Kahve falında cinden bahsetmek kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabıdan bahsetmek şansın kapanacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir