AnaSayfa / Genel / Kahve falında namazdan bahsetmek

Kahve falında namazdan bahsetmek

Kahve falında namazdan bahsetmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, hoş muhabbette olacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında namazdan bahsetmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren gelişmeler maddi durumunuzu ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizi bir sonraki seviyeye taşımanıza yardım edebilir.

Kahve falında namazdan bahsetmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında altından bahsetmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında paradan bahsetmek iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına inanılır.

Kahve falında cennetten bahsetmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinden bahsetmek hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine delalettir.

Kahve falında evliyadan bahsetmek büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına işarettir.

Kahve falında ölümden bahsetmek aydınlığa çıkılacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında birinden bahsetmek zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir